Professionele & originele personalisatie

Elk product personaliseren is een kunst. Daarom adviseren en begeleiden wij u naar de meest geschikte technieken voor uw project.

Wij selecteren en kiezen samen met u en met zorg de druktechnieken om u de beste kwaliteit te bieden die aan uw verwachtingen voldoet.
Ontdek de verschillende processen die door Wazabi worden gebruikt om eenvoudige objecten om te zetten in echte communicatiedragers.

Zeefdruk

Het zeefdrukken van textiel, de meest gebruikte techniek, laat een ongelooflijke waaier van effecten en uitstekende resultaten toe te bereiken.
Zeefdruk is ideaal voor grote volumes en licht textiel en is een directe inktdruktechniek die gebruikmaakt van het stencilprincipe.

Zeefdruk is de druktechniek bij uitstek. Het is kwalitatief. Bovendien zijn alle kleuren mogelijk, van eenvoudig wit tot pantone of zelfs metallic. (bijna) Nul limiet aan uw creativiteit (met uitzondering van de printframe).

 

DTG of digitaal printen

Direct digitaal printen, ook wel bekend als DTG, is een alternatief voor zeefdruk. Het maakt kleurengradatie en een onbeperkt aantal kleuren mogelijk.

Het is daarom sterk aanbevolen voor het afdrukken van logo’s of foto’s met veel kleuren. Het is ook geschikt voor kleine hoeveelheden.

 

Borduurwerk

Borduurwerk is een stevige markering die het mogelijk maakt om uw logo of visueel te accentueren. Borduurwerk is een duurdere en langdurige techniek. Niet alle stoffen zijn geschikt om te borduren.

Voor lichter en vloeiender textiel is het aan te raden om een ander type personalisatie te gebruiken. Maar het is ideaal voor textiel zoals sweatshirts, polo shirts, zwaardere t-shirts, tassen, borduurwerk of voor kleine sieraden maatwerk.

Bovendien maken deze uiterst nauwkeurige machines het vandaag de dag dankzij nieuwe technologieën mogelijk om gedetailleerde logo’s in verschillende kleuren te reproduceren.

 

Flex

Flexografie is een warme overdracht van een vinylplaat van kleur eerder gesneden op een stof. Flex wordt veel gebruikt op bepaalde ondergronden waarop zeefdruk niet kan worden gebruikt.

Deze techniek laat ook toe om een aanpassing te plaatsen op ontoegankelijke plaatsen en dus, waarom niet een verrassing effect te creëren.

Dit is de perfecte techniek voor patronen met veel kleuren of gradiënten.

Flockage

Fluwelen aanraakafdruk. Flockage (de echte) is een techniek van het bedekken door projectie van fluweeldeeltjes die zullen komen vast te zitten op het deel dat zal zijn gedefinieerd.

In het algemeen wordt een specifieke kleur gebruikt. Het kleurenpalet voor dit proces is beperkter, maar het resultaat is altijd verrassend en zeer kwalitatief. Het is een zeer resistent proces en heeft daarom een zeer lange levensduur.

 

Eindeloos personaliseren…

Niets als een afgewerkt product ontvangen en nog meer herinnerd worden. Een mooie personalisatie, zowel in het etiket als in de verpakking, laat u toe om een beetje meer het verschil te maken. Ook hierover kunnen wij u adviseren. Geen kant-en-klaar recept! Elke klant is uniek, elke aanpassing is uniek!