Personalisatie die uw object uniek zal maken.

Elk product aanpassen is een kunst. Daarom adviseren en begeleiden wij u naar de meest geschikte technieken voor uw project.

Wij selecteren en kiezen met u en met zorg de druktechnieken om u de optimale kwaliteit aan te bieden om aan uw verwachtingen te voldoen.
Ontdek de verschillende processen die door Wazabi worden gebruikt om eenvoudige objecten om te zetten in echte communicatietools.

Tampondruk

Tampondruk is een markeringstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een siliconen tampon. Het voordeel van tampondruk is dat het zich aanpast aan elk type oppervlak.

Dit betekent dat de stempel de vorm in reliëf of hol op gladde of gebogen oppervlakken op het object kan bevriezen.

Lasergravure

Lasergraveren is de ideale oplossing voor het nauwkeurig markeren van oppervlakken.

Laser markering wordt bereikt door het verbranden van het materiaal. Dit proces is een techniek die op metalen evenals op plastic of hout wordt gebruikt.

Doming

Doming is een techniek die bestaat uit het aanbrengen van een transparante hars op een drager met een licht gebogen effect.

Deze hars biedt zowel bescherming als hoogglans aan.

Embossing / Debossing

Embossing en embossing zijn inktvrije druktechnieken. Dit zijn druktechnieken die op papier worden uitgeoefend met behulp van een gegraveerd magnesium- of koperblok.

Dit is een in reliëf opgeroepen afdruk, met markering verankerd in het materiaal. We zullen het vaker hebben over embossing om het te binden en embossing voor hols.

Transfer

Dit directe vierkleurendrukproces maakt het mogelijk om een design direct vanaf computergegevens af te drukken. Deze techniek maakt gebruik van inktspuiten op materialen.

Dankzij de brede waaier van kleuren en hellingen, biedt dit proces een grote grafische vrijheid.