De 100% duurzame levensstijl.

Stanley/Stella, opgericht in 2012, is een 100% aanpasbaar, ready-to-wear lifestylemerk dat kwaliteitsproducten aanbiedt die gemaakt zijn met respect voor mens, natuur en milieu. Als pioniers in de industrie is het merk eco-minimalistisch en creëert het tijdloze producten. Het merk baseert zich uitsluitend op premium basics en geeft voorrang aan kwaliteit en ethiek om het beste promotionele textiel aan te bieden. Wij hebben besloten u het beste te bieden en daarom werken wij uitsluitend met Stanley/Stella.

Wij zijn er trots op een Officiële Stanley/Stella Dealer te zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen van het merk op het gebied van kwaliteit, presentatie en maatwerk. Wat zit er voor u in? Wij kunnen het hele jaar door de volledige collectie met u delen en u prioritair op de hoogte houden van nieuwe seizoenscollecties, nieuwe kleuren en dit alles in real time op onze website! En dat is iets!

Dames

Dames

Heren

Heren

Unisex

Unisex

Kids

Kids

Accessoires

Accessoires

100% toegewijd aan een meer duurzame wereld

Om zijn inzet voor zowel het milieu als de ethiek te bewijzen, is het merk gecertificeerd GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko Text en is het lid van de Fairwear Foundation voor alle ethische kwesties. Meer informatie over hun engagementen vindt u rechtstreeks op hun website: www.stanleystella.com