De 100% duurzame Lifestyle.

Stanley/Stella, opgericht in 2012, is een 100% personaliseerbaar lifestyle merk dat kwaliteitsproducten aanbiedt met respect voor mens, natuur en milieu. Het merk, pionier in de industrie, is eco-minimalistisch en creëert tijdloze producten. Premium, eigentijdse, perfect uitgesneden basics… Het merk geeft de voorkeur aan kwaliteit en ethiek om het beste promotietextiel aan te bieden. Wij hebben besloten om u het beste aan te bieden en werken daarom uitsluitend met Stanley/Stella.

StanleyStella_Offical-Dealer_LightBackground

Wij zijn er trots op een officiële Stanley/Stella Dealer te zijn. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen van het merk op het gebied van kwaliteit, presentatie en personalisatie. Wat zit er voor u in? Wij kunnen de volledige collectie het hele jaar door met u delen en u met voorrang op de hoogte houden van nieuwe seizoenscollecties, nieuwe kleuren en dit alles in real time op onze website! En dat is iets!

Dames

Dames

Heren

Heren

Unisex

Unisex

Kids

Kids

Accessoires

Accessoires

100% toegewijd aan een duurzamere wereld

Om zijn betrokkenheid zowel ecologisch als ethisch te bewijzen, is het merk gecertificeerd GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko Text en is een lid van de Fairwear Foundation voor alle ethische zaken. Meer informatie over hun toezeggingen vindt u direct op hun website: www.stanleystella.com