Een gepersonaliseerde aanpak om uw promoties meer pit te geven

Wazabi is dé referentie op de Belgische promotiemarkt. Dankzij zijn expertise in druk- en personalisatietechnieken ontwikkelt Wazabi uw ideeën en behoeften op het gebied van relatiegeschenken, goodies, promotietextiel en werkkleding. Onze gepersonaliseerde aanpak begeleidt onze klanten om de beste resultaten te behalen in de kortst mogelijke tijd. Wazabi is dat kleine extraatje dat uw identiteit met smaak versterkt.

Het is origineel, het is pro, het is eco. *
En het gebeurt met smaak.

Waarom Wazabi kiezen ?

Het is een manier om uzelf te onderscheiden. Het is het toevoegen van dat kleine extraatje dat uw identiteit, die van uw merk, uw evenement, uw organisatie of uw bedrijf uniek zal maken. Dit snufje creativiteit dat het verschil maakt.
Wazabi is de perfecte mix tussen professionaliteit en originaliteit. Onze gepersonaliseerde aanpak is gebaseerd op vertrouwen en langetermijnrelaties, zowel met onze klanten en leveranciers als binnen ons eigen team.

Het extraatje dat Wazabi uniek maakt?

Zijn originele, professionele aanpak en zijn duurzame, milieuvriendelijke aanpak.

Samen versterken we uw merkimago en brengen het over met smaak & originaliteit.

Onze missie is bedrijven, merken, instellingen en agentschappen innovatieve, passende en duurzame promotionele oplossingen aan te reiken.

Wij stellen u voor u te onderscheiden met respect voor het milieu en op een ethische manier. Wij helpen u duurzame promoties te maken.

Onze waarden bepalen wie we zijn.

En we verdedigen ze dagelijks via elk van onze projecten.

Specialist

Met 14 jaar ervaring in de markt van relatiegeschenken, promotietextiel en werkkleding hebben we een diepgaande kennis ontwikkeld van druktechnieken, personalisatie en de omvang van het aanbod. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Dit maakt ons een echte specialist op de promotiemarkt.

Professionaliteit

Elk project en elke klant is uniek. Ons doel is onze verplichtingen na te komen of te overtreffen wat betreft deadlines en haalbaarheid. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Vertrouwen

Om aan uw behoeften te voldoen, vertrouwen wij op langdurige relaties. Ons doel is u te begrijpen, te begeleiden en samen te werken op een solide en vertrouwenwekkende basis. Deze solide basis vinden we ook bij onze leveranciers en binnen ons eigen team terug.

Duurzame Ontwikkeling

Respect voor het milieu en de mens staat bij ons hoog in het vaandel. Waar mogelijk willen we oplossingen aandragen die een positieve impact hebben op het milieu. Wij geven de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit. Altijd luisterend naar onze klanten vinden we samen de meest geschikte oplossingen qua budget, kwaliteit, kwantiteit en deadlines.

Originaliteit

Nous proposons des idées originales, celles qui permettent de vous différencier, et qui sont aussi en accord avec votre type d’entreprise, de marque ou d’événement. Notre but étant de mettre en valeur chaque identité grâce à ce petit plus qui vous rendra unique.