Expertise, zorg en aandacht voor detail zijn de sleutel voor een kwaliteitsresultaat

Elk product personaliseren is een kunst. Daarom adviseren en begeleiden wij u naar de meest geschikte technieken voor uw project.

Wij selecteren en kiezen samen met u en met zorg de druktechnieken om u de beste kwaliteit te bieden die aan uw verwachtingen voldoet.
Ontdek de verschillende processen die door Wazabi worden gebruikt om eenvoudige objecten om te zetten in echte communicatiemedia…

Textiel bedrukken

De technieken om textiel te bedrukken, zijn veelzijdig. Van de eenvoudigste tot de meest creatieve, er is een veelheid van keuzes en de kunst blijft om dat alles te combineren om u de beste weergave te bieden volgens uw oorspronkelijke idee, uw budget of uw deadline. Onze toegevoegde waarde? Onze expertise en knowhow. Ontdek al onze technieken!

Objecten bedrukken

Ook uw objecten verdienen een goede print. Er zijn bijna evenveel mogelijkheden als er objecten zijn… Bijna. Inderdaad, volgens het materiaal, zijn samenstelling en vorm kan men verschillende mogelijkheden van personalisatie vinden. Onze rol is u een afgewerkt object te bezorgen met de druktechniek die past bij uw project en uw communicatiedoelstelling.